Uutiset

Tukikonsertti Maaningan kirkossa la 5.3.2022 rauhan ja Ukrainan puolesta

Tulossa tukikonsertti Ukrainan puolesta. Rauha pyyhkäistiin pois Euroopasta viime torstaina klo 5 ja sodan synkät varjot liehuvat nyt Ukrainassa tuhoten koteja ja muuttaen pihoja ja puistoja taistelutantereiksi. Tuska ja ahdistus ovat käsinkosketeltavasti läsnä.

Rakkaus ja myötätunto ovat valintoja ja rauha rakentuu oikeudenmukaisuuden perustalle. Me valitsemme rauhan ja haluamme osoittaa myötätuntoa niille, joita sota on konkreettisesti koskettanut. Ja siksi Kuopion kansalaisopisto yhdessä Maaningan musiikin harrastajien sekä Kallaveden seurakunnan kanssa järjestää lauantaina 5.3.2022 klo 16 Maaningan kirkossa hyväntekeväisyyskonsertin ukrainalaisten perheiden hyväksi.

Konsertissa esiintyvät mm. kantelisti Jenni Venäläinen, huilisti Joeliina Juslin, kanttori Riikka Leinonen, Gospeliako sekä monet kuorot Marjut Niemelän, Riikka Leinosen ja Petra Lisitsin-Mantereen ohjauksessa.

Tule sinäkin mukaan, pidetään kiinni ihmisyydestä ja inhimillisyydestä ja autetaan yhdessä sodan jalkoihin jääneitä ukrainalaisia. Konsertin tuotto menee lyhentymättömänä Ukrainaan kirkon ulkomaanavun kautta. Ohjelma on 10 € tai kolehti, vapaa pääsy.

Nappaa tästä vinkkejä, ota uusi verkkokauppan käyttöön!
Koulutussuunnittelija Ari-Pekka Väisänen näyttää sinulle videolla, kuinka voit selata ja ilmoittautua kursseille kansalaisopiston uuden verkkokaupan avulla. Uusi verkkokauppa avautuu osoitteessa
Lue lisää
Lukuvuosi on päättynyt ja asiakaspalvelu jää kesätauolle. 2022-2023 luennot, tapahtumat ja opetus alkavat elokuussa.
Lukuvuosi on päättynyt ja uusi lukuvuosi 2022-2023 alkaa pääsääntöisesti maanantaina 29.8.2022. Asiakaspalvelu viettää kesätaukoa 17.6.-8.8.2022. Myös Puistokartanon kudonnan ohjaus on
Lue lisää
Kurssitarjonta ja ilmoittautuminen lukuvuodelle 2022-2023 on alkanut.
Kurssitarjonta lukuvuodelle 2022-2023 Lukuvuodelle 2022-2023 on tulossa lähes 2000 kurssia eri ainealueille. Osaan kursseista voit tutustua jo nyt uudessa verkkokaupassamme
Lue lisää
Kesän 2022 aukioloajat: Asiakaspalvelu, puhelinpalvelu ja kurssilaskutus.
Kuopion kansalaisopisto kesän 2022 aukioloajat https://kansalaisopisto.kuopio.fi kansalaisopisto@kuopio.fi  Kurssit ja ilmoittautuminen avoinna netissä 24/7  Uudessa  verkkokaupassa https://uusi.opistopalvelut.fi/kuopio Vanhassa verkkokauppanäkymässä Puistokartanon asiakaspalvelupiste, Puistokatu 20, Kuopio
Lue lisää
Kuopion kansalaisopiston valokuvauskilpailu harrastajavalokuvaajille – Meidän sininen Kallavesi
Valokuvauskilpailu harrastajavalokuvaajille. Kuopion kansalaisopisto julistaa valokuvauskilpailun, jonka aiheena on Kallavesi, yksi kotiseutumme ihanimmista helmistä. Sen väreilevä keväinen ja kesäinen pinta
Lue lisää
Kesäkursseja ukrainalaisille Kuopion kansalaisopistossa
1. Arkisuomea ukrainalaisille 6.–10.6.2022 ma-pe klo 10–14, 23 h, 0 €, opettaja Tea Julkunen. Opi esittelemään itsesi, tervehdyksiä, esim. mitä
Lue lisää