Lahjakortit

Kuopion kansalaisopiston lahjakortti.

Kuopion kansalaisopiston lahjakortti – ekologinen vaihtoehto

Lahjoita ystävällesi tai perheenjäsenellesi vauvasta vaariin aineeton lahja, ainutlaatuinen elämys ja omaa aikaa mieleisen harrastuksen parissa. Anna hänelle Kuopion kansalaisopiston tyylikäs lahjakortti, jonka hän voi käyttää haluamaansa Kuopion kansalaisopiston kurssiin opiston koko laajalla toimialueella. Lahjakortti on ekologinen ja persoonallinen lahja hänelle, jolla on jo kaikkea.

Ilahduta, yllätä ja anna hyvän mielen eväitä!

Osta lahjakortti verkosta tai Puistokartanon asiakaspalvelusta

Kuopion kansalaisopiston lahjakortteja voi ostaa verkosta, uusi.opistopalvelut.fi/kuopio tai Puistokartanon asiakaspalvelusta, Puistokatu 20, Kuopio. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä ja niitä on saatavilla 20 €, 50 € ja 100 € arvoisina. Lahjakortilla voi maksaa joko koko kurssin tai osan siitä.

Verkosta ostettu Kuopion kansalaisopiston tyylikäs ja painettu lahjakortti postitetaan viikon kuluessa ostosta. Verkko-oston yhteydessä on mahdollista valita, postitetaanko lahjakortti maksajalle vai suoraan lahjakortin saajalle. Lahjakortti postitetaan henkilölle, jonka tiedot on täytetty ilmoittautumislomakkeen kohtaan: Osallistujan tiedot.

Lahjakortti maksetaan oston yhteydessä verkkopankissa. Lahjakortteja ei laskuteta eikä niiden maksamiseen voi käyttää työsuhde-etuja. Huomaathan, voit ostaa samalla myös useamman lahjakortin.

Ohjeita lahjakortin saajalle

Lahjakortin saaja ilmoittautuu valitsemalleen kurssille netissä, puhelimitse tai asiakaspalvelupisteessä. Lahjakortin käyttäminen kurssimaksuun edellyttää yhteydenottoa asiakaspalveluun ennen kurssin alkamista. Paitsi jos olet käytät lahjakortin Puistokartanon kudontaan, ole silloin yhteydessä kudonnan ohjaukseen.

Tutustu Kuopion kansalaisopiston laajaan kurssitarjontaan.

Kukka ja Kuopion kansalaisopiston lahjakortti.