Lahjakortit

Kuopion kansalaisopisto. Lahjakortti. Tiiliseinää vasten neljä lahjakorttia.

Kuopion kansalaisopiston lahjakortti – ekologinen vaihtoehto

Lahjoita ystävällesi tai perheenjäsenellesi vauvasta vaariin aineeton lahja, ainutlaatuinen elämys ja omaa aikaa mieleisen harrastuksen parissa. Anna hänelle Kuopion kansalaisopiston tyylikäs lahjakortti, jonka hän voi käyttää haluamaansa Kuopion kansalaisopiston kurssiin opiston koko laajalla toimialueella. Lahjakortti on ekologinen ja persoonallinen lahja myös hänelle, jolla jo on kaikkea.

Kuopion kansalaisopiston verkkokaupasta ostettu lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä – aivan samoin kuin Puistokartanon asiakaspalvelusta ostettu lahjakortti. Lahjakortilla voi maksaa joko koko kurssin tai osan siitä. Verkossa on myynnissä 20 €, 50 € ja 100 € arvoisia lahjakortteja.

Ohjeita lahjakortin ostajalle

Oston yhteydessä on mahdollista valita, postitetaanko lahjakortti maksajalle vai suoraan lahjakortin saajalle. Lahjakortti postitetaan henkilölle, jonka tiedot on täytetty ilmoittautumislomakkeen kohtaan: Osallistujan tiedot.

Kun ostat lahjakortin verkkokaupasta, lahjakortti maksetaan oston yhteydessä verkkopankissa. Lahjakortteja ei laskuteta eikä niiden maksamiseen voi käyttää työsuhde-etuja. Voit ostaa samalla myös useamman lahjakortin. Tyylikäs ja painettu lahjakortti postitetaan viikon kuluessa ostosta henkilölle, jonka tiedot on laitettu Osallistujan tiedot -kohtaan.

Ohjeita lahjakortin saajalle

Lahjakortin saaja ilmoittautuu valitsemalleen kurssille verkkokaupassa, puhelimitse tai Puistokartanon asiakaspalvelupisteessä. Lahjakortin käyttäminen kurssimaksuun edellyttää aina yhteydenottoa asiakaspalveluun ennen kurssin alkamista.