Pysäköinti

N2Puistokartano2

Pysäköinti Puistokartanon läheisyydessä

Kuopion kaupunki on nimennyt  kansalaisopiston opiskelijoille 9 parkkipaikkaa opiston päätoimipaikan läheisyyteen: Puistokartano, Puistokatu 20, Kuopio. Parkkiruudut sijaitsevat Kuopion Automuseon, Hannes Kolehmaisen katu 2, läheisyydessä ja niihin voi pysäköidä neljäksi tunniksi käyttäen pysäköintikiekkoa. Puistokartanon pääoven edessä on yksi parkkipaikka liikkumisesteiselle ja Suokadun puoleisessa päädyssä niitä on kaksi. Näitä paikkoja voivat käyttää Kuopion kansalaisopiston opiskelijat ja asiakkaat, joilla on käytössään liikkumisesteisen pysäköintitunnus.

Puistokartanon läheisyydessä on useita parkkialueita, jotka on tarkoitettu Kuopion kaupungin henkilökunnan käyttöön kaupungin pysäköintitunnuksella klo 7-16. Näille paikoille on vapaa pysäköinti arkisin klo 16 jälkeen sekä viikonloppuisin. Poikkeuksena on Puistokartanon Suokadun puoleinen parkkialue, joka on tarkoitettu erityisesti Kuopion kansalaisopiston henkilökunnan käyttöön klo 7-21. Suosittelemme noudattamaan kaikilla parkkialueilla liikennemerkkien aikarajoituksia.

Puistokartanon läheisyydessä on myös kaksi parkkitaloa: Haapaniemenkadun pysäköintitalo ja Kuntolaakson pysäköintilaitos.

Polkupyörille tarkoitetut telineet sijaitsevat Puistokartanon pääoven edessä.

Kuopion kansalaisopiston Puistokartanon parkkipaikat Puistokatu 20 Kuopio.