Pysäköinti

Kuopion kansalaisopisto pysäköinti Puistokartanolla.

Pysäköinti

Puistokartano, Kuopion kansalaisopiston päätoimipiste, sijaitsee osoitteessa Puistokatu 20, 70110 Kuopio. Puistokartanoon voi saapua julkisella liikenteellä, omalla autolla, pyöräillen tai kävellen. Puistokartanolle on matkaa mm. Kuopion torilta 750 m. Lisätietoja Puistokartanoon saapumisesta ja pysäköinnistä Puistokartanon asiakaspalvelusta tai vahtimestareilta.

Parkkipaikkojen vähyydestä johtuen suosittelemme saapumaan Puistokartanolle julkisilla kulkuneuvoilla, pyöräillen tai kävellen.

Polkupyörät
Kuopiossa on hyvä polkupyöräillä kiitos laajan pyörätieverkoston. Pyöräily on kestävä liikuntamuoto, joka ei aiheuta kasvihuonepäästöjä, ilmansaasteita tai melua. Kuopiossa on myös laaja sähköavusteisten kaupunkipyörien lainausverkosto. Puistokartanon lähin lainauspiste sijaitseen Kuntolaakson uimahallin edessä.

Autot ja pysäköinti Puistokartanon läheisyydessä

  • 9 parkkipaikkaa Kuopion Automuseon edessä, Hannes Kolehmaisen katu 2. Pysäköinti 4 tuntia pysäköintikiekolla.
  • 3 parkkipaikkaa Puistokartanon vieressä, Hannes Kolehmaisen kadun puolella. Vapaa pysäköinti.
  • Kello 16 jälkeen opiskelijoiden on mahdollista pysäköidä Puistokartanon läheisyydessä oleville parkkialueille. Noudata liikennemerkkien aikarajoituksia.
  • Liikuntarajoitteisten pysäköintipaikat: 1 parkkipaikka Puistokartanon pääoven edessä, 2 parkkipaikkaa Puistokartanon Suokadun puoleisessa päädyssä, Puistokartanon vasemmalla puolella.
  • Kansalaisopiston henkilökunnan parkkipaikat kaupungin pysäköintitunnuksella klo 7-21 Puistokartanon Suokadun puoleisessa päädyssä.
  • Haapaniemenkadun pysäköintitalo
  • Kuntolaakson pysäköintilaitos.

Kuopion kansalaisopisto
Puistokartano
Puistokatu 20, Kuopio

Puistokartanon läheisyydessä olevat parkkipaikat ja -alueet

Kuopion kansalaisopisto, pysäköinti Puistokartanon läheisyydessä.