Tietotekniikka

N2tietotekniikka2

Tietotekniikka

Askarruttaako sinua jokin asia tietotekniikassa? Harkitsetko uuden laitteen ostoa vai onko sinulla kysymyksiä oman laitteen käytöstä? Tarvitsetko apua verkkopankin turvalliseen käyttöön? Mietityttääkö sinua käyttöjärjestelmän päivittäminen, iPadin ohjelmat tai tabletin ostaminen?

Tule mukaan lyhyille tai pitkille tietotekniikan kursseillemme hakemaan juuri sitä apua, mitä sinä tarvitset. Peruskursseilla omaksut teeman keskeisimmät toiminnot ja jatkokursseilla voit syventää taitojasi.

Jos sinulla on kurssitoiveita tälle ainealueelle, ole yhteydessä ainealueen suunnittelusta vastaavaan opettajaan.

Seuraa Kuopion kansalaisopistoa Facebookissa: kansalaisopisto.kuopio

Tietotekniikka

Mielenkiintoisia poikkileikkauksia tietotekniikkaan ja sen ilmiöihin.

Tietokoneen käyttö ja hallinta

Opettele käyttämään pöytäkonetta tai kannettavaa tietokonetta monipuolisesti ja hyödyntämään nykyaikaisten laitteiden tarjoamat mahdollisuudet.

Tabletit ja älypuhelimet

Kosketusnäyttölaitteet ovat nykyisin suositumpia kuin perinteiset tietokoneet tai kannettavat. Tule rohkeasti mukaan, olipa kysymyksessä laitteen hankinta, käytön alkeet, lisälaitteiden hyödyntäminen tai edistyneempi käyttö.

Toimisto-ohjelmat

Haetko tehokkuutta työskentelyyn? Hallitsetko perusteet vai tarvitsetko apua edistyneenpään käyttöön? Ota tekstinkäsittely, esitysgrafiikka tai taulukkolaskenta haltuun nopeasti kerraten tai askel askeleelta.

Internet ja sosiaalinen media

Pidä yhteyttä perheeseesi ja ystäviisi sosiaalisen median avulla. Opettele Internetin ja sosiaalisen median mahdollisuudet tiedon hausta sähköiseen asiointiin ja somettamisesta videoiden editointiin ja valokuvien hallintaan.