Uutiset

Hyvän elämän äärellä -podcastsarja on saanut jatkoa Pyöreän pöydän keskusteluilla

Kuopion kansalaisopiston Hyvän elämän äärellä -podcastsarja on saanut jatkoa Pyöreän pöydän keskusteluilla. SoundCloudissa ja kansalaisopiston kotisivulla julkaistussa viidessä uudessa jaksossa pureudutaan ajankohtaisiin kansalaisopistoaiheisiin.

Ensimmäisessä osassa rehtori Kirsti Turunen ja koulutussuunnittelija Hanna-Reetta Metsänheimo pohtivat kansalaislaisopiston roolia hyvinvoinnin tuottajana. Toisessa osassa keskustellaan erityisesti senioriopiskelusta ja kansalaisopistotoiminnasta maaseudulla, keskustelukumppaneina ovat Metsänheimo ja liikunnanopettaja Jaana Kurki.

Erilaisten ihmisten kohtaamiset kursseilla on keskiössä, kun apulaisrehtori Anna Pohjalainen ja musiikinopettaja Petra Lisitsin-Mantere kohtaavat kolmannessa jaksossa. Neljännessä osassa mietitään kansalaisopiston nykyroolia ja joustavuutta muuttua muuttuvassa maailmassa. Lisitsin-Mantere keskustelee aiheesta koulutussuunnittelija Ari-Pekka Väisäsen kanssa. Viidennessä ja viimeisessä osassa ympyrä sulkeutuu, kun Väisänen kohtaa keskustelusarjan aloittaneen rehtori Kirsti Turusen. Turusen ja Väisäsen dialogi sinkoilee verkko-opetuksesta opiskelijatoiveiden kuunteluun ja uusien kurssien suunnitteluun.

Nappaa tästä vinkkejä, ota uusi verkkokauppan käyttöön!
Koulutussuunnittelija Ari-Pekka Väisänen näyttää sinulle videolla, kuinka voit selata ja ilmoittautua kursseille kansalaisopiston uuden verkkokaupan avulla. Uusi verkkokauppa avautuu osoitteessa
Lue lisää
Lukuvuosi on päättynyt ja asiakaspalvelu jää kesätauolle. 2022-2023 luennot, tapahtumat ja opetus alkavat elokuussa.
Lukuvuosi on päättynyt ja uusi lukuvuosi 2022-2023 alkaa pääsääntöisesti maanantaina 29.8.2022. Asiakaspalvelu viettää kesätaukoa 17.6.-8.8.2022. Myös Puistokartanon kudonnan ohjaus on
Lue lisää
Kurssitarjonta ja ilmoittautuminen lukuvuodelle 2022-2023 on alkanut.
Kurssitarjonta lukuvuodelle 2022-2023 Lukuvuodelle 2022-2023 on tulossa lähes 2000 kurssia eri ainealueille. Osaan kursseista voit tutustua jo nyt uudessa verkkokaupassamme
Lue lisää
Kesän 2022 aukioloajat: Asiakaspalvelu, puhelinpalvelu ja kurssilaskutus.
Kuopion kansalaisopisto kesän 2022 aukioloajat https://kansalaisopisto.kuopio.fi kansalaisopisto@kuopio.fi  Kurssit ja ilmoittautuminen avoinna netissä 24/7  Uudessa  verkkokaupassa https://uusi.opistopalvelut.fi/kuopio Vanhassa verkkokauppanäkymässä Puistokartanon asiakaspalvelupiste, Puistokatu 20, Kuopio
Lue lisää
Kuopion kansalaisopiston valokuvauskilpailu harrastajavalokuvaajille – Meidän sininen Kallavesi
Valokuvauskilpailu harrastajavalokuvaajille. Kuopion kansalaisopisto julistaa valokuvauskilpailun, jonka aiheena on Kallavesi, yksi kotiseutumme ihanimmista helmistä. Sen väreilevä keväinen ja kesäinen pinta
Lue lisää
Kesäkursseja ukrainalaisille Kuopion kansalaisopistossa
1. Arkisuomea ukrainalaisille 6.–10.6.2022 ma-pe klo 10–14, 23 h, 0 €, opettaja Tea Julkunen. Opi esittelemään itsesi, tervehdyksiä, esim. mitä
Lue lisää