Uutiset

Vanhustenviikko 3.-10.10.2021 – Kuopion kansalaisopisto haastaa kaikki tekemään hyvää

Vanhustyön keskusliiton käynnistämät Vanhustenviikko ja -päivä ovat maassamme pisimpään juhlittuja valtakunnallisia teematapahtumia. Vanhustenpäivää on vietetty jo vuodesta 1954 lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina ja sitä seuraava viikko on Vanhustenviikko.

Tänä vuonna Vanhustenviikkoa vietetään 3.-10.10.2021 teemalla Luonto antaa voimaa – Naturen ger kraft, ja aiempien vuosien tapaan viikon suojelijana toimii Suomen Tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Kuopion kansalaisopisto on mukana Vanhustenviikon toiminnassa myös tänä vuonna. Tänä vuonna Kuopion kansalaisopisto haastaa kaikki tekemään hyvää. Hyvän tekeminen lisää tunnetusti ihmisen hyvinvointia ja terveyttä. Se myös tuo iloa niin tekijälleen kuin saajalleenkin. Eli mitä Sinä voisit tehdä, mikä tuottaisi iloa muille? Mitä hyvää haluat antaa eteenpäin? Kuopion kansalaisopiston ideoita ja vinkkejä hyvän tekemiseen löytyy kansalaisopiston peda.netistä osoitteesta https://bit.ly/kkovanhustenviikko21

Kuopion kansalaisopisto toimii myös yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa viikon onnistumiseksi. Keskiviikkona 6.10.2021 klo 12-14.30 on Puistokartanon Opistosalissa Digivieri-hankkeen ja Savonetti ry:n yhteistyönä järjestämän Senioreiden digipalvelut – miten hoidan asioitani verkkopalveluissa turvallisesti  –tapahtuman etäkatsomo. Torstaina 7.10.2021 klo 11-12.30 Puistokartanon Opistosalissa pidettävän ilmaisen Senioriaamupäiväluennon aiheena on Lennokas askel – pilvetön mieli – Liikunta – vahvaa lääkettä keholle. Luennoitsijana on aikuiskouluttaja, FT Jorma Räsänen. Ja perjantaina 8.10.2021 klo 12.15 koulutussuunnittelija Hanna-Reetta Metsänheimo puhuu Puijonlaakson palvelukeskuksessa Pidä itsestäsi huolta -tapahtumassa aiheesta Luonto, aivoterveys ja liikkuminen. Tapahtumassa on myös Kuopion kansalaisopiston toiminnan esittelypiste.

Nappaa tästä vinkkejä, ota uusi verkkokauppan käyttöön!
Koulutussuunnittelija Ari-Pekka Väisänen näyttää sinulle videolla, kuinka voit selata ja ilmoittautua kursseille kansalaisopiston uuden verkkokaupan avulla. Uusi verkkokauppa avautuu osoitteessa
Lue lisää
Lukuvuosi on päättynyt ja asiakaspalvelu jää kesätauolle. 2022-2023 luennot, tapahtumat ja opetus alkavat elokuussa.
Lukuvuosi on päättynyt ja uusi lukuvuosi 2022-2023 alkaa pääsääntöisesti maanantaina 29.8.2022. Asiakaspalvelu viettää kesätaukoa 17.6.-8.8.2022. Myös Puistokartanon kudonnan ohjaus on
Lue lisää
Kurssitarjonta ja ilmoittautuminen lukuvuodelle 2022-2023 on alkanut.
Kurssitarjonta lukuvuodelle 2022-2023 Lukuvuodelle 2022-2023 on tulossa lähes 2000 kurssia eri ainealueille. Osaan kursseista voit tutustua jo nyt uudessa verkkokaupassamme
Lue lisää
Kesän 2022 aukioloajat: Asiakaspalvelu, puhelinpalvelu ja kurssilaskutus.
Kuopion kansalaisopisto kesän 2022 aukioloajat https://kansalaisopisto.kuopio.fi kansalaisopisto@kuopio.fi  Kurssit ja ilmoittautuminen avoinna netissä 24/7  Uudessa  verkkokaupassa https://uusi.opistopalvelut.fi/kuopio Vanhassa verkkokauppanäkymässä Puistokartanon asiakaspalvelupiste, Puistokatu 20, Kuopio
Lue lisää
Kuopion kansalaisopiston valokuvauskilpailu harrastajavalokuvaajille – Meidän sininen Kallavesi
Valokuvauskilpailu harrastajavalokuvaajille. Kuopion kansalaisopisto julistaa valokuvauskilpailun, jonka aiheena on Kallavesi, yksi kotiseutumme ihanimmista helmistä. Sen väreilevä keväinen ja kesäinen pinta
Lue lisää
Kesäkursseja ukrainalaisille Kuopion kansalaisopistossa
1. Arkisuomea ukrainalaisille 6.–10.6.2022 ma-pe klo 10–14, 23 h, 0 €, opettaja Tea Julkunen. Opi esittelemään itsesi, tervehdyksiä, esim. mitä
Lue lisää