Uutiset

Ilmaistapahtuma ikäihmisille 18.5.2021 – Hyvän olon webinaarista virtaa kevääseen

Nyt laitetaan koronalle kampoihin yhdessä webinaarin keinoin. Tule sinäkin mukaan omalta kotisohvaltasi!

Kuopion kaupungissa toimiva seniorityöryhmä järjestää tiistaina 18.5.2021 klo 10-15 netissä ikäihmisille suunnatun perinteisen ja täysin ilmaisen kevättapahtuman Kevättä rintaan ja vireyttä mieleen. Tapahtuman tarkoitus on tuoda iloa ja hyvää mieltä koronakevääseen.

Työryhmän tavoitteena on myös tehdä digiä tutuksi ikäihmisille ja madaltaa kynnystä osallistua verkon välityksellä tapahtumiin. Aamupäivän ohjelmassa on mm. pienimuotoinen teatteriesitys, Terveyspiste, Kuopion kaupunginorkesterin esitys, uuden Kantin – tiedon ja tarinoiden korttelin – esittely, katsaus ikäteknologiaan ja sen mahdollisuuksiin sekä luento elinikäisestä oppimisesta. Aamupäivän osion päättää Sawon Talentti 60+ finalistien esittely.

Iltapäivällä paneudutaan mielen hyvinvointiin korona aikana, ravitsemukseen, uuteen tieliikennelakiin ja vapaaehtoistyöhön sekä kuullaan omaishoitajaliiton puheenvuoro aiheesta: Minä – huolenpidon arvoinen? Webinaari päättyy Sawon Talentti 60+ finalistien esittelyyn, ja äänestys ilottelun voittajasta käynnistyy välittömästi webinaarin jälkeen Savon Sanomien nettisivuilla. Sawon Talentti 60 + -ilottelun voittaja julkistetaan kesäkuun alussa.

Tule sinäkin mukaan hyvän talkoisiin, liity seuraan netin välityksellä, vie tietoa webinaarista tutuillesi sekä auta muutamaa henkilö osallistumaa. Yhdessä me olemme enemmän!

Ohje webinaariin liittymisestä
https://zoom.us/j/97150483695
Meeting ID: 971 5048 3695

Ohjeet eri laitteilla osallistumiseen
Tietokone https://www.youtube.com/watch?v=KJmTgJ5W6Wo
Tabletti tai älypuhelin https://www.youtube.com/watch?v=5IAjMly1hlU

Yhteistyössä
Kuopion Kaupunki: kansalaisopisto, vanhuspalvelut, kulttuuripalvelut, liikuntapalvelut, muistihoitajat, kirjasto, museo, kaupunginorkesteri, asukastoiminta, SPR, Pohjois-Savon Muisti ry, Pohjois-Savon Omaishoitajat ry, Pohjois-Savon Sydänpiiri, Seniorien ATK-yhdistys SAVONETTI ry, SnellmanEDU, Vire Tori/ Savonia AMK, Valli Ry, Liikenneturva ja Ikäinstituutti/Ikäopisto

Senioriaamupäivä: Uusi tieliikennelaki torstaina 16.9.2021 klo 10–11.30.
Senioriaamupäivä: Uusi tieliikennelakiTo 16.9.2021 klo 10.00–11.30Puistokartano, B059 Opistosali, Puistokatu 20Liikenneturvan edustajaLiity etäluennolle https://kol.adobeconnect.com/luentokuopioUusi tieliikennelaki uudistui kesällä 2020. Liikenneturva tarjoaa senioreille
Lue lisää
Kapellimestari Atso Almila
Ilmoittaudu säveltäjä Atso Almilan luennolle, Musiikillisia suhteita amerikkalaisiin orkestereihin, kapellimestareihin ja säveltäjiin.
Musiikillisia suhteita amerikkalaisiin orkestereihin, kapellimestareihin ja säveltäjiinKe 10.11.2021 klo 18.30 – 20.00Puistokartano, B059 Opistosali, Puistokatu 20, KuopioHuom! Tälle luennolle on
Lue lisää
Osaaminen näkyviin-kampanjamainos
Kansalaisopistossa suoritettu osaaminen näkyviin! Lue blogista lisää, miten keräät opintopisteitä.
  Tiesitkö, että Oma opintopolku-järjestelmästä näet omat opiskelusuorituksesi keskitetysti? 1.8.2021 alkaen Oma opintopolku-järjestelmään voidaan kirjata myös kansalaisopistossa suoritettuja opintoja. Näin
Lue lisää
Anna Pohjalainen.
Anna Pohjalainen on valittu Kuopion kansalaisopiston apulaisrehtoriksi
Kuopion kansalaisopiston uudeksi apulaisrehtoriksi on 6.9.2021 valittu (Master of Art) Anna Pohjalainen. Pohjalainen aloittaa uudessa työssään 1.10.2021 kansalaisopiston pitkäaikaisen apulaisrehtorin
Lue lisää
Palautetta elokuun opiskelijaviestistä
Me olemme saaneet palautetta elokuun opiskelijaviestistämme. Joidenkin henkilöiden vastaanottama opiskelijaviesti sisälsi todella paljon oikeinkirjoitus- ja sanajärjestysvirheitä. Kyseisiä virheitä ei ole
Lue lisää
OPettaja ja kaksi miesoppilasta ja kaksi naisoppilasta.
Kiinnostu kielten opiskelusta! Opiskele luokassa tai kotisohvalla.
Tiesitkö, että Kuopion kansalaisopistossa voi opiskella jopa 15 eri kieltä perus-, keski- ja ylimmällä tasolla. Sopiiko sinulle parhaiten opiskelu luokassa
Lue lisää