Uutiset

Ilmaistapahtuma ikäihmisille 18.5.2021 – Hyvän olon webinaarista virtaa kevääseen

Nyt laitetaan koronalle kampoihin yhdessä webinaarin keinoin. Tule sinäkin mukaan omalta kotisohvaltasi!

Kuopion kaupungissa toimiva seniorityöryhmä järjestää tiistaina 18.5.2021 klo 10-15 netissä ikäihmisille suunnatun perinteisen ja täysin ilmaisen kevättapahtuman Kevättä rintaan ja vireyttä mieleen. Tapahtuman tarkoitus on tuoda iloa ja hyvää mieltä koronakevääseen.

Työryhmän tavoitteena on myös tehdä digiä tutuksi ikäihmisille ja madaltaa kynnystä osallistua verkon välityksellä tapahtumiin. Aamupäivän ohjelmassa on mm. pienimuotoinen teatteriesitys, Terveyspiste, Kuopion kaupunginorkesterin esitys, uuden Kantin – tiedon ja tarinoiden korttelin – esittely, katsaus ikäteknologiaan ja sen mahdollisuuksiin sekä luento elinikäisestä oppimisesta. Aamupäivän osion päättää Sawon Talentti 60+ finalistien esittely.

Iltapäivällä paneudutaan mielen hyvinvointiin korona aikana, ravitsemukseen, uuteen tieliikennelakiin ja vapaaehtoistyöhön sekä kuullaan omaishoitajaliiton puheenvuoro aiheesta: Minä – huolenpidon arvoinen? Webinaari päättyy Sawon Talentti 60+ finalistien esittelyyn, ja äänestys ilottelun voittajasta käynnistyy välittömästi webinaarin jälkeen Savon Sanomien nettisivuilla. Sawon Talentti 60 + -ilottelun voittaja julkistetaan kesäkuun alussa.

Tule sinäkin mukaan hyvän talkoisiin, liity seuraan netin välityksellä, vie tietoa webinaarista tutuillesi sekä auta muutamaa henkilö osallistumaa. Yhdessä me olemme enemmän!

Ohje webinaariin liittymisestä
https://zoom.us/j/97150483695
Meeting ID: 971 5048 3695

Ohjeet eri laitteilla osallistumiseen
Tietokone https://www.youtube.com/watch?v=KJmTgJ5W6Wo
Tabletti tai älypuhelin https://www.youtube.com/watch?v=5IAjMly1hlU

Yhteistyössä
Kuopion Kaupunki: kansalaisopisto, vanhuspalvelut, kulttuuripalvelut, liikuntapalvelut, muistihoitajat, kirjasto, museo, kaupunginorkesteri, asukastoiminta, SPR, Pohjois-Savon Muisti ry, Pohjois-Savon Omaishoitajat ry, Pohjois-Savon Sydänpiiri, Seniorien ATK-yhdistys SAVONETTI ry, SnellmanEDU, Vire Tori/ Savonia AMK, Valli Ry, Liikenneturva ja Ikäinstituutti/Ikäopisto

Nappaa tästä vinkkejä, ota uusi verkkokauppan käyttöön!
Koulutussuunnittelija Ari-Pekka Väisänen näyttää sinulle videolla, kuinka voit selata ja ilmoittautua kursseille kansalaisopiston uuden verkkokaupan avulla. Uusi verkkokauppa avautuu osoitteessa
Lue lisää
Lukuvuosi on päättynyt ja asiakaspalvelu jää kesätauolle. 2022-2023 luennot, tapahtumat ja opetus alkavat elokuussa.
Lukuvuosi on päättynyt ja uusi lukuvuosi 2022-2023 alkaa pääsääntöisesti maanantaina 29.8.2022. Asiakaspalvelu viettää kesätaukoa 17.6.-8.8.2022. Myös Puistokartanon kudonnan ohjaus on
Lue lisää
Kurssitarjonta ja ilmoittautuminen lukuvuodelle 2022-2023 on alkanut.
Kurssitarjonta lukuvuodelle 2022-2023 Lukuvuodelle 2022-2023 on tulossa lähes 2000 kurssia eri ainealueille. Osaan kursseista voit tutustua jo nyt uudessa verkkokaupassamme
Lue lisää
Kesän 2022 aukioloajat: Asiakaspalvelu, puhelinpalvelu ja kurssilaskutus.
Kuopion kansalaisopisto kesän 2022 aukioloajat https://kansalaisopisto.kuopio.fi kansalaisopisto@kuopio.fi  Kurssit ja ilmoittautuminen avoinna netissä 24/7  Uudessa  verkkokaupassa https://uusi.opistopalvelut.fi/kuopio Vanhassa verkkokauppanäkymässä Puistokartanon asiakaspalvelupiste, Puistokatu 20, Kuopio
Lue lisää
Kuopion kansalaisopiston valokuvauskilpailu harrastajavalokuvaajille – Meidän sininen Kallavesi
Valokuvauskilpailu harrastajavalokuvaajille. Kuopion kansalaisopisto julistaa valokuvauskilpailun, jonka aiheena on Kallavesi, yksi kotiseutumme ihanimmista helmistä. Sen väreilevä keväinen ja kesäinen pinta
Lue lisää
Kesäkursseja ukrainalaisille Kuopion kansalaisopistossa
1. Arkisuomea ukrainalaisille 6.–10.6.2022 ma-pe klo 10–14, 23 h, 0 €, opettaja Tea Julkunen. Opi esittelemään itsesi, tervehdyksiä, esim. mitä
Lue lisää