Uutiset

Osallistu ilmaistapahtumiin! Kännykälle jatkoaikaa ke 17.3. klo 15 verkossa ja Parsintapaja to 18.3. klo 14-19 Kauppakeskus Minnassa.

Ilmasto-olkkarin korjaustapahtumia viikolla 11

Kännykälle jatkoaikaa huolto-opastus
keskiviikkona 17.3.2021 klo 15-16 verkossa
Koulutussuunnittelija Ari-Pekka Väisänen 

Liity tilaisuuteen osoitteessa kol.adobeconnect.com/kko_verkko1

Älypuhelimen ei tarvitse olla vuosittain vaihdettava kulutustavara.
Omasta laitteesta huolehtimalla puhelimen käyttöikää voi pidentää jopa vuosilla! Kuopion kansalaisopiston koulutussuunnittelija Ari-Pekka Väisänen opastaa yksinkertaisia huoltotoimia, joita voi tehdä omatoimisesti kotona. Keskustellaan myös vanhojen puhelinten vastuullisesta kierrättämisestä.

Etäosallistuminen liittymällä Kuopion kansalaisopiston Adobe Connect -ympäristöön. Liity mukaan vierailijana (Guest) ja omilla nimikirjaimillasi. Etäyhteys avataan noin 10 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

Tilaisuus toteutetaan Ilmasto-olkkarin ja Kuopion kansalaisopiston yhteistyönä.

Parsintapaja paikan päällä
torstaina 18.3.2021 klo 14-19
Kanttilan popup kahvilassa Kauppakeskus Minnassa

Pajaan voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista oman aikataulun mukaan,
kun salongissa on tilaa. Osallistumaan mahtuu kerrallaan 15 henkilöä. Huolehdimme turvaväleistä ja suosittelemme maskin käyttöä. Ethän osallistu tapahtumaan sairaana.

Tule korjaamaan oma vaatteesi tai tekemään keskeneräisiä töitä ja pistelemään yhdessä maailmaa paremmaksi!

Ohjausta parsintaan ja ratkaisuja ilmastonkorjaukseen Kuopion kansalaisopiston kädentaitojen opettaja Aino Sahi, luova parsija Jaana Kurttila ja koordinaattori Meri Elonheimo.
Ompeluseurat-esityssarjan tämänkertaiset esiintyjät muusikot Elli-Sofia Tikkala ja Mikko Siirola. Eheyttäviä tekstejä pöytiin tarjoilee näyttelijä Johanna Jauhiainen.
Tapahtuman toteuttaa yhteistyössä Ilmasto-olkkari, Kuopion kansalaisopisto ja Ompeluseurat.

Huom. Kanttilan popup-kirjakahvilaan suunniteltu näyttely siirtyy myöhempään ajankohtaan!
Mestarikierrättäjä-näyttely Arja Koistisen kierrätystöistä

Seuraamme koronatilannetta,
varmista tapahtuman toteutuminen Ilmasto-olkkarin verkko-sivulta
www-kuopio.fi/ilmasto-olkkari tai facebook-sivulta.

Kurssilaskutus on alkanut
Kuopion kansalaisopisto on nyt aloittanut kurssilaskutuksen. Laskut lähtevät opiskelijoille, poikkeustilanteesta johtuen, vasta kurssin päättymisen jälkeen.
Lue lisää
Hyvän olon webinaari – Kevättä rintaan ja vireyttä mieleen 18.5.2021 klo 10-15. Tule mukaan omalta kotisohvaltasi.
Iloa ja hyvää mieltä koronakevääseen! Perinteinen kevättapahtuma tänä vuonna netissä. Päivän ohjelma AamupäiväKlo 10.00 Webinaarin avausKlo 10.05 Pienimuotoinen teatteriesitys –
Lue lisää
Sinustako Sawon Talentti 60+? Osallistu ilotteluun ja voita palkinto! Lähetä videosi 7.5.2021 mennessä.
Onko sinulla jokin kyky, joka on vielä tuntematon ja jonka haluaisit tuoda esiin? Oletko Savon nopein halkopinon tekijä? Osaatko imitoida
Lue lisää
Kuopion kansalaisopiston kevätnäyttelyt 2021 – Yhdessä hyvää elämää -verkossa on nyt avautunut osoitteessa kuopionkansalaisopisto.kuvat.fi
Näyttely osoitteessa https://kuopionkansalaisopisto.kuvat.fi Kuopion kansalaisopiston perinteinen kevätnäyttely on tänä vuonna moniosainen. Perjantaina 9.4.2021 avautuneen näyttelyn teemana on Yhdessä hyvää elämää. Monipuoliset kevätnäyttelyt esittelevät satojen
Lue lisää
Ilmaisluento Kuopion kansallinen kaupunkipuisto, osa 3: Puistot ja rakennukset tiistaina 13.4.2021 klo 18.30.
Tule kuuntelemaan luentoa Puistokartanoon tai osallistu etäluennolle vaikka kotisohvalta. Kuopion kansallinen kaupunkipuisto, osa 3:  Puistot ja rakennukset ti 13.4.2021 klo 18.30–20.00 Puistokartano, B059
Lue lisää
Asiakaspalvelu avoinna 7.4.2021 poikkeuksellisesti klo 12-15
Asiakaspalvelumme on avoinna 7.4.2021 poikkeuksellisesti klo 12-15. Puhelinpalvelumme palvelee 7.4.2021 puolestaan klo 16 asti. Pahoittelemme poikkeustilanteestamme aiheutuvaa haittaa.
Lue lisää