Uutiset

Kuopion kansalaisopiston liikuntakurssit siirtyvät kahdeksi viikoksi etäopetukseen alkaen 31.1.2021

Kuopio siirtyi koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen tammikuun puolen välin jälkeen, ja koska tilanne on yhä vakava, Kuopion kaupungin sisäliikuntapaikat suljetaan 30.1.2021 kahdeksi viikoksi. Uusilla toimilla ja rajoituksella halutaan estää tartuntojen leviäminen ja suojella riskiryhmiin kuuluvia.

Kuopion kansalaisopistolle uusi linjaus merkitsee liikuntakurssien siirtymistä etäopetukseen 30.1.-12.2.21 väliselle ajalle. Mikäli etäopetus ei ole mahdollista jollain kurssilla, kyseinen liikuntakurssi keskeytetään edellä mainituksi ajaksi ja keskeytysaika huomioidaan kurssimaksulaskutuksessa. Etäopetukseen siirtymisestä tiedotetaan opiskelijoita henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Kaavin, Rautavaaran ja Tuusniemen liikuntakurssit jatkuvat puolestaan normaaliin tapaan. Tämä sama koskee myös Kuopion kansalaisopiston muita kevään kursseja. Niiden toiminta jatkuu normaalisti turvavälit, vahva maskisuositus ja hygieniasuositukset huomioiden.

Savon Sanomat uutisoi aiheesta pe 29.1.2021

Senioriaamupäivä: Uusi tieliikennelaki torstaina 16.9.2021 klo 10–11.30.
Senioriaamupäivä: Uusi tieliikennelakiTo 16.9.2021 klo 10.00–11.30Puistokartano, B059 Opistosali, Puistokatu 20Liikenneturvan edustajaLiity etäluennolle https://kol.adobeconnect.com/luentokuopioUusi tieliikennelaki uudistui kesällä 2020. Liikenneturva tarjoaa senioreille
Lue lisää
Kapellimestari Atso Almila
Ilmoittaudu säveltäjä Atso Almilan luennolle, Musiikillisia suhteita amerikkalaisiin orkestereihin, kapellimestareihin ja säveltäjiin.
Musiikillisia suhteita amerikkalaisiin orkestereihin, kapellimestareihin ja säveltäjiinKe 10.11.2021 klo 18.30 – 20.00Puistokartano, B059 Opistosali, Puistokatu 20, KuopioHuom! Tälle luennolle on
Lue lisää
Osaaminen näkyviin-kampanjamainos
Kansalaisopistossa suoritettu osaaminen näkyviin! Lue blogista lisää, miten keräät opintopisteitä.
  Tiesitkö, että Oma opintopolku-järjestelmästä näet omat opiskelusuorituksesi keskitetysti? 1.8.2021 alkaen Oma opintopolku-järjestelmään voidaan kirjata myös kansalaisopistossa suoritettuja opintoja. Näin
Lue lisää
Anna Pohjalainen.
Anna Pohjalainen on valittu Kuopion kansalaisopiston apulaisrehtoriksi
Kuopion kansalaisopiston uudeksi apulaisrehtoriksi on 6.9.2021 valittu (Master of Art) Anna Pohjalainen. Pohjalainen aloittaa uudessa työssään 1.10.2021 kansalaisopiston pitkäaikaisen apulaisrehtorin
Lue lisää
Palautetta elokuun opiskelijaviestistä
Me olemme saaneet palautetta elokuun opiskelijaviestistämme. Joidenkin henkilöiden vastaanottama opiskelijaviesti sisälsi todella paljon oikeinkirjoitus- ja sanajärjestysvirheitä. Kyseisiä virheitä ei ole
Lue lisää
OPettaja ja kaksi miesoppilasta ja kaksi naisoppilasta.
Kiinnostu kielten opiskelusta! Opiskele luokassa tai kotisohvalla.
Tiesitkö, että Kuopion kansalaisopistossa voi opiskella jopa 15 eri kieltä perus-, keski- ja ylimmällä tasolla. Sopiiko sinulle parhaiten opiskelu luokassa
Lue lisää