Uutiset

Kuopion kansalaisopiston liikuntakurssit siirtyvät kahdeksi viikoksi etäopetukseen alkaen 31.1.2021

Kuopio siirtyi koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen tammikuun puolen välin jälkeen, ja koska tilanne on yhä vakava, Kuopion kaupungin sisäliikuntapaikat suljetaan 30.1.2021 kahdeksi viikoksi. Uusilla toimilla ja rajoituksella halutaan estää tartuntojen leviäminen ja suojella riskiryhmiin kuuluvia.

Kuopion kansalaisopistolle uusi linjaus merkitsee liikuntakurssien siirtymistä etäopetukseen 30.1.-12.2.21 väliselle ajalle. Mikäli etäopetus ei ole mahdollista jollain kurssilla, kyseinen liikuntakurssi keskeytetään edellä mainituksi ajaksi ja keskeytysaika huomioidaan kurssimaksulaskutuksessa. Etäopetukseen siirtymisestä tiedotetaan opiskelijoita henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Kaavin, Rautavaaran ja Tuusniemen liikuntakurssit jatkuvat puolestaan normaaliin tapaan. Tämä sama koskee myös Kuopion kansalaisopiston muita kevään kursseja. Niiden toiminta jatkuu normaalisti turvavälit, vahva maskisuositus ja hygieniasuositukset huomioiden.

Savon Sanomat uutisoi aiheesta pe 29.1.2021

Nappaa tästä vinkkejä, ota uusi verkkokauppan käyttöön!
Koulutussuunnittelija Ari-Pekka Väisänen näyttää sinulle videolla, kuinka voit selata ja ilmoittautua kursseille kansalaisopiston uuden verkkokaupan avulla. Uusi verkkokauppa avautuu osoitteessa
Lue lisää
Lukuvuosi on päättynyt ja asiakaspalvelu jää kesätauolle. 2022-2023 luennot, tapahtumat ja opetus alkavat elokuussa.
Lukuvuosi on päättynyt ja uusi lukuvuosi 2022-2023 alkaa pääsääntöisesti maanantaina 29.8.2022. Asiakaspalvelu viettää kesätaukoa 17.6.-8.8.2022. Myös Puistokartanon kudonnan ohjaus on
Lue lisää
Kurssitarjonta ja ilmoittautuminen lukuvuodelle 2022-2023 on alkanut.
Kurssitarjonta lukuvuodelle 2022-2023 Lukuvuodelle 2022-2023 on tulossa lähes 2000 kurssia eri ainealueille. Osaan kursseista voit tutustua jo nyt uudessa verkkokaupassamme
Lue lisää
Kesän 2022 aukioloajat: Asiakaspalvelu, puhelinpalvelu ja kurssilaskutus.
Kuopion kansalaisopisto kesän 2022 aukioloajat https://kansalaisopisto.kuopio.fi kansalaisopisto@kuopio.fi  Kurssit ja ilmoittautuminen avoinna netissä 24/7  Uudessa  verkkokaupassa https://uusi.opistopalvelut.fi/kuopio Vanhassa verkkokauppanäkymässä Puistokartanon asiakaspalvelupiste, Puistokatu 20, Kuopio
Lue lisää
Kuopion kansalaisopiston valokuvauskilpailu harrastajavalokuvaajille – Meidän sininen Kallavesi
Valokuvauskilpailu harrastajavalokuvaajille. Kuopion kansalaisopisto julistaa valokuvauskilpailun, jonka aiheena on Kallavesi, yksi kotiseutumme ihanimmista helmistä. Sen väreilevä keväinen ja kesäinen pinta
Lue lisää
Kesäkursseja ukrainalaisille Kuopion kansalaisopistossa
1. Arkisuomea ukrainalaisille 6.–10.6.2022 ma-pe klo 10–14, 23 h, 0 €, opettaja Tea Julkunen. Opi esittelemään itsesi, tervehdyksiä, esim. mitä
Lue lisää