Luennot, tapahtumat ja matkat

kuopion_opetustarjonta_luennot_1

Luennot, tapahtumat ja matkat

ATK-tunnilla.

Kurssimuotoisen opetustarjonnan lisäksi tarjoamme myös runsaasti kaikille avoimia luentoja ja tapahtumia, jotka ovat pääosin maksuttomia. Edellisten lisäksi järjestämme myös matkoja, joiden kohteet ja sisällöt vaihtuvat lukukausittain ja ovat myös kaikille avoimia.

Digitaalinen luetoesite kevät 2021

Luentotarjonnan, tapahtumat ja matkat löydät kootusti myös täältä kurssi-ilmoittautumissivustolta.

Luennot

Luentovalvojan puhelinnumero 044 718 4778.

Olemme tallentaneet tarjonnassamme olleita luentoja, joihin olemme saaneet tallennusluvat luennoitsijoilta. Näin osa luennoistamme on myös jälkikäteen katsottavissa. Huomioimme tallenteissa 25.5.2018 alkaen Eu-tietosuojaan liittyvät seikat.

Luentotallenteisiimme voi käydä tutustumassa tästä.

Luentoja toteutetaan yhteistyössä eri tahojen kanssa kuten Savon Sydänpiiri, Kuopion Seudun hengitysyhdistys ry., Kuopion Seudun Hengityssäätiö, Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry., Kuopion kaupunki perusturva ja terveydenhuolto ja hyvinvointipalvelut sekä monien muiden tahojen kanssa. Luennon yhteistyökumppani ilmoitetaan kunkin luennon tiedoissa.

Ennakkoilmoittautuminen
Yksittäisen henkilön, kotoa käsin osallistuttaessa ei etukäteisilmoittautumista tarvita. Linkki luennolle ja tarkemmat tiedot osallistumiseen löytyvät netissä jokaisen luennon lisätietoja kohdasta.

Etäryhmä ilmoittautuu asiakaspalveluun. Tarvitsemme etäryhmän tiedot tilastointia varten.

Asiakaspalvelu
puh. 017 184 711, kansalaisopisto@kuopio.fi

Lisätiedot
Luentojen koordinaattori, koulutussuunnittelija Hanna-Reetta Metsänheimo
puh. 044 718 4745, hanna-reetta.metsanheimo@kuopio.fi

Luentopaikka
Kuopion kansalaisopisto, Puistokartano, Puistokatu 20

Maaseutualueen etäluentopaikat Kuopion kansalaisopistolla
(huom. ennakkoilmoittautuminen)
Muilla Kuopion kansalaisopiston paikkakunnilla suositellaan tällä hetkellä kotiosallistumista. Voit tiedustella luentojen koordinaattorilta muita etäluentopaikka mahdollisuuksia. Etäryhmä ilmoittautuu asiakaspalvelun kautta puh. 017 184 711, kansalaisopisto.asiakaspalvelu@kuopio.fi

Etäluentoryhmän tilaaminen ulkopuoliselle taholle
Kuopion kansalaisopistolta voi tilata luentotarjonnassamme olevan luennon etäyhteyden toiseen kansalaisopistoon, yhdistykselle tai muulle toimijalle eri paikkakunnalle. Etäryhmä ilmoittautuu asiakaspalvelun kautta puh. 017 184 711, kansalaisopisto@kuopio.fi

Kuopion kansalaisopistoalueen ulkopuolelle välitetyistä luennoista etäryhmiin perimme pienen korvauksen. Lisätietoa saat luentojen yhteyshenkilöltä.

Kotona etäluentoon osallistuva
Kotoa käsin katsottaessa ei etukäteisilmoittautumista enää tarvita. Linkki luennolle ja tarkemmat tiedot osallistumiseen löytyvät netissä jokaisen luennon lisätietoja kohdasta. Tarvitset kotikoneeltasi tehokkaan internetyhteyden ja äänilaitteen (kaiuttimet ja/tai kuulokkeet).

Luentotallenteet

Kuopion kansalaisopistolla toteutetaan säännöllisesti maksuttomia luentoja, joista osasta tehdään tallenne. Tallenteet julkaistaan katsottaviksi viikon sisällä luennosta ja ne ovat katsottavissa 13 vuorokautta julkaisupäivästä. Luentotallenteet löytyvät täältä.

Tallenteet käsittelevät muun muassa hyvinvointia, terveyttä ja ympäristöä. Ehdota aihetta verkkoluennolle antamalla palautetta tästä.

Tervetuloa vapaasti perehtymään ja päivittämään tietojasi sinulle sopivaan aikaan!

Linkki kurssikuvauksiin ja ilmoittautumiseen.
Katso Kuopion kansalaisopiston ajankohtaiset kurssit tästä.
Ota yhteyttä - Asiakaspalvelu ja palvelupisteet.