Saapuminen Puistokartanoon

Kuopion kansalaisopisto. Saapuminen Puistokartanoon, esteettömyys.

Saapuminen Puistokartanoon ja pysäköinti

Puistokartano, Kuopion kansalaisopiston päätoimipiste, sijaitsee osoitteessa Puistokatu 20, 70110 Kuopio. Puistokartanoon voi saapua autolla, taksilla, julkisella liikenteellä sekä kävellen ja pyöräillen. Puistokartanolle on matkaa mm. Kuopion torilta 750 m.

Puistokartanoon on tulossa keväällä 2024 interaktiivinen, kosketusnäytöllinen opastaulu pääoven jälkeen vasemmalle. Opastaulussa tulee olemaan Puistokartanon pohjapiirros sekä tietoa mm. Puistokartanossa kokoontuvista kursseista, luokkahuoneista ja liikuntarajoitteisten WC-tiloista.

Lisätietoja Puistokartanoon saapumisesta Puistokartanon asiakaspalvelusta tai vahtimestareilta.

Saapuminen Puistokartanoon autolla – liikuntarajoitteisten pysäköinti

Liikuntarajoitteisten pysäköintipaikat on varattu Kuopion kansalaisopiston opiskelijoille ja asiakkaille, joilla on voimassa oleva liikkumisesteisen pysäköintitunnus.

  • 1 parkkipaikka Puistokartanon esteettömän pääoven edessä. Ajo parkkipaikalle Suokadulta.
  • 2 parkkipaikkaa Puistokartanon Suokadun puoleisessa päädyssä, Puistokartanon vasemmalla puolella. Suokadun puoleinen sisäänkäynti Puistokartanoon ei ole esteetön. 

Pysäköintipaikat Puistokartanon läheisyydessä.

Julkinen liikenne – PALI ja Vilkku

Sisäänkäynti Puistokartanoon

Puistokartanolla on kolme sisäänkäyntiä. Liikuntarajoitteisia suositellaan käyttämään Puistokartanon esteetöntä pääovea.

  • Pääovi on esteetön ja se sijaitsee Puistokartanon keskellä, puistoalueen laidalla.
  • Suokadun puoleinen ovi ei ole esteetön.
  • Hannes Kolehmaisen kadun puoleisessa ovessa on pyörätuoliramppi. Ulko-ovi ei avaudu automaattisesti. Ovesta sisäänkäynti liikuntatiloihin.

Kuopion kansalaisopisto
Puistokartano
Puistokatu 20, Kuopio