Luennot, tapahtumat ja matkat

kuopion_opetustarjonta_luennot_1
kansalaisopisto_kolmio

LUENNOT, TAPAHTUMAT JA MATKAT

kuopion_kansalaisopisto_opetustarjonta_luennot_4
kuopion_kansalaisopisto_opetustarjonta_luennot_3

Kurssimuotoisen opetustarjonnan lisäksi tarjoamme myös runsaasti kaikille avoimia luentoja ja tapahtumia, jotka ovat pääosin maksuttomia. Edellisten lisäksi järjestämme myös matkoja, joiden kohteet ja sisällöt vaihtuvat lukukausittain ja ovat myös kaikille avoimia.

Luentotarjonnan, tapahtumat ja matkat löydät kootusti kurssi-ilmoittautumissivustolta.

LISÄTIETOA LUENNOISTA

Olemme tallentaneet luentoja, joista osaa voi seurata verkon välityksellä samanaikaisesti etäluentopaikoissa, kotona tai katsella videotallenteena myöhemmin.

Luentotallenteisiimme voi käydä tutustumassa tästä.

Kuopion kansalaisopistoalueen ulkopuolelle välittämistä luennoista etäryhmiin perimme pienen korvauksen. Lisätietoa saat luentojen yhteyshenkilöltä.

Luentoja toteutetaan yhteistyössä eri tahojen kanssa kuten Savon Sydänpiiri, Kuopion Seudun hengitysyhdistys ry., Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry., Kuopion kaupunki perusturva ja terveydenhuolto ja hyvinvointipalvelut sekä monien muiden tahojen kanssa. Luennon yhteistyökumppani ilmoitetaan kunkin luennon tiedoissa.

Ennakkoilmoittautuminen

Etäluennoille on aina tehtävä ennakkoilmoittautuminen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai ilmoittautumalla internetissä.

Ilmoittautuessa internetissä, informoi lisäksi Kuopion kansalaisopiston asiakaspalvelua puhelimitse tai sähköpostilla, että osallistut jonkun paikkakunnan etäryhmään tai osallistut kotoa käsin luennollemme. Voit kirjata tiedon myös ilmoittautuessasi netissä.

Mikäli viisi ilmoittautuu samaan etäluentopaikkaan, luento välitetään etäryhmälle. Huomioithan, että kotoa käsin osallistuvan on myös ennakkoilmoittauduttava.

Asiakaspalvelu
puh. 017 184 711, kansalaisopisto@kuopio.fi

Lisätiedot
Koulutussuunnittelija Hanna-Reetta Metsänheimo, puh. 044 718 4745,
hanna-reetta.metsanheimo(at)kuopio.fi

Luentopaikka
Kuopion kansalaisopisto, Puistokartano, Puistokatu 20

Maaseutualueen etäluentopaikat
(huom. ennakkoilmoittautuminen)
Nilsiä Virastotalo, eri tiloja (Nilsiäntie 78)
Rautavaara Kunnantalon valtuustosali (Koulutie 1)
Muilla Kuopion kansalaisopiston paikkakunnilla suositellaan tällä hetkellä vain kotiosallistumista. Tiedustele myös muita etäluentopaikkoja.

Kotona etäluentoon osallistuva
(huom. ennakkoilmoittautuminen)
Luennon seuraamiseksi kotoa käsin lähetetään tarkemmat ohjeet sähköpostitse. Tarvitset kotikoneeltasi tehokkaan internetyhteyden ja äänilaitteen (kaiuttimet ja/tai kuulokkeet). Muista mainita, että osallistut etäluennolle kotoa.

kansalaisopisto_kynat
kansalaisopisto_tutustu_opinto-oppaaseen
kansalaisopisto_ota_yhteytta