Seniorit

seniorit2022

Kursseja senioreille

Kuopion kansalaisopistossa on monipuolisesti kursseja ja ilmaisluentoja senioreille. Oletko jo monta kertaa päättänyt, että sitten kun sinulla on aikaa, niin aloitat uuden harrastuksen? Olisiko juuri nyt oikea hetki ryhtyä tuumasta toimeen? Onko mielessäsi ollut itse tehty käsityö, haave paremmasta kielitaidosta, oman sukupuun selvittäminen, kuvan sommittelu ja maalaaminen, laulu, soitto, tanssi tai muistin treenaaminen?

Hyvin suuri mahdollisuuksien kirjo odottaa sinua Kuopion kansalaisopistossa. Tutustu kurssitarjontaamme, valitse sinulle sopiva ja toteuta oma haaveesi. Toivotamme varttuneemmat opiskelijamme lämpimästi tervetulleiksi mukaan rikkaan elämänkokemuksensa kanssa ja yhteiseen vuorovaikutukseen eri ikäisten oppijoiden parissa.

Taito- ja taideaineissa jokainen etenee työnsä kanssa omaan tahtiin ja saa siihen yksilöllistä ohjausta. Näissä ryhmissä ei ole erikseen senioreille tarkoitettuja kursseja, mutta mm. laaja kurssitarjonta päiväaikaan sopii hyvin myös senioreille.

Kielistä, liikunnasta ja tietotekniikasta löytyy kursseja, joissa opiskelutahti on rauhallisempi.  Haluamme tarjota opiskelumahdollisuuksia myös silloin, kun ikä tuo haasteita oppimiseen. Meillä sinä itse päätät, milloin hyödyt seniorikursseistamme, joita on tarjolla laajasti opiston toimialueella.

Hyvään ikääntymiseen liittyviä teemoja, kuten psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia, sosiaalisia suhteita, ravitsemusta ja yhteiskunnallisia kysymyksiä, käsitellään useilla maksuttomilla yleisöluennoillamme ja terveyden ja hyvinvoinnin ainealueella.  Vahvuutenamme on myös aivoterveyden asiantuntijuus. Meillä on monipuolisesti kursseja muistin huoltoon ja aivojen treenaamiseen.

Jos sinulla on seniorikurssitoiveita, ole yhteydessä suunnittelusta vastaaviin opettajiin.

Tutustu monipuoliseen kurssitarjontaamme ja valitse juuri sinulle sopiva kurssi ja toteuta haaveesi. Kursseja hakusanalla seniori: uusi.opistopalvelut.fi/kuopio

Tutustu myös Terveys- ja hyvinvointi sekä Senioriaamupäivä-luentosarjoihimme.