Verkko-opetus ja tallenteet

kuopion_opetustarjonta_verkko-opetus_1
kansalaisopisto_kolmio

VERKKO-OPETUS

kuopion_kansalaisopisto_opetustarjonta_verkko-opetus_2
kuopion_kansalaisopisto_opetustarjonta_verkko-opetus_3

Tarjomme nykyään entistä enemmän verkko-opetusta. Verkon kautta toteutuva opiskelu on hyvä vaihtoehto, jos esimerkiksi koulutuspaikan saavutettavuus on välimatkan vuoksi hankalaa tai sitoutuminen säännölliseen opiskelurytmiin mahdotonta. Oppimismateriaalit ja -tehtävät ovat digitaalisessa muodossa ja saatavilla verkosta ajankohdasta ja paikasta riippumatta. Verkkokursseja on tarjolla tietotekniikan ja kielten oppimiseen. Verkko-opinnoissa opiskelijalla on oltava tietokone tai tablet sekä toimiva internetyhteys. Lisäksi tarvitaan tietotekniikan perustaidot. Löydät verkkokurssit täältä.

Verkon välityksellä toteutettavia palveluita kehitetään pilotoimalla, sekä eri hankkeissa yhteistyökumppaneiden kanssa. Kehitystyöllä pyritään selvittämään verkko-opetuksen soveltuvuutta eri ainealueilla ja menetelmillä.

TALLENTEET

Kuopion kansalaisopistolla toteutetaan säännöllisesti maksuttomia luentoja, joista osasta tehdään videotallenne. Kahden edellisen lukuvuoden tallenteet löytyvät kootusti samasta paikasta. Luentotallenteet löytyvät täältä.

Tallenteet käsittelevät muun muassa hyvinvointia, terveyttä ja ympäristöä. Ehdota aihetta verkkoluennolle antamalla palautetta tästä.

Tervetuloa vapaasti perehtymään ja päivittämään tietojasi sinulle sopivaan aikaan!

kansalaisopisto_kynat
kansalaisopisto_tutustu_opinto-oppaaseen
kansalaisopisto_ota_yhteytta