Maksut ja alennukset

kuopion_kansalaisopisto_info_maksut_1
kansalaisopisto_kolmio

MAKSUT JA ALENNUKSET

kuopion_kansalaisopisto_info_maksut_2
kuopion_kansalaisopisto_info_maksut_3

MAKSUKÄYTÄNNÖT

Kurssilasku lähetetään kurssin alkamisen jälkeen ja siinä huomioidaan kurssin alkamispäivään mennessä todistetut alennukset. Yhden opetuskerran peruuntuminen ei oikeuta kurssimaksun palautukseen. Peruuntuneet opetuskerrat pyritään pitämään myöhemmin kauden aikana. Maksamattomista kurssimaksuista seuraa maksumuistutus (5 €), jonka jälkeen lasku siirtyy perintään. Maksun laiminlyöminen aiheuttaa opiskeluoikeuden menetyksen.

TYÖNANTAJAN TYÖNTEKIJÄLLE MYÖNTÄMÄT TYÖSUHDE-EDUT

Työsuhde-etu on henkilökohtainen.

Maksuvälineenä käyvät

  • Smartum liikunta-, liikunta kulttuuri-seteli sekä Smartum-kortti
  • Virikeseteli, Ticket Virike M&B-kortti, Ticket Duo-kortti, Edenred-kortti, Mobiilimaksu (Edenred)
  • Tyky, Tyky+ -seteli, Tyky –Online (RJ-Kuntoiluseteli Oy)
  • ePassi
  • eazybreak
  • Sopimusyritysten työntekijöilleen liikuntatoimintaan tarjoamat edut.

Hyväksyminen edellyttää

Toimitettava viimeistään kurssin alkamispäivänä asiakaspalvelupisteisiin. Tämän jälkeen kurssia ei voi maksaa työsuhde-eduilla.

Poikkeustapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluun kurssin alkamispäivään mennessä tai ilmoittautuessasi jo alkaneille kursseille.

Kevään kurssimaksuihin paperisia liikunta- ja kulttuuriseteleitä otetaan vastaan vko 47 alkaen. Seteleiden on oltava voimassa saman kalenterivuoden puolella kuin kurssi järjestetään.

Mobiili-, kortti- ja sähköisiä maksuja otetaan vastaan saman kalenterivuoden puolella kuin kurssi järjestetään. eazybreak-, Tyky Online- ja ePassi-maksut voidaan ottaa vastaan myös puhelimitse.

Työsuhde-eduilla voi maksaa seuraavien ainealueiden kurssimaksuja (ei materiaaleja tms.):
Ilmaisutaito ja kirjallisuus, Kuvataide, Kädentaidot, Liikunta ja terveys, Tanssi, Liikunnan ja tanssin kertaliput, Musiikki, Kudonnan ohjaus.

ALENNUKSET

Alennukset ovat henkilökohtaisia ja edellyttävät alennusoikeuden todistamista/yhteydenottoa asiakaspalveluun jokaisen ilmoittautumisen yhteydessä viimeistään kurssin alkamispäivänä syksyllä ja keväällä. Tämän jälkeen alennuksia ei myönnetä. Opiskelija voi saada enintään yhden alennuksen kurssia kohden. Alennukset koskevat ainoastaan kurssimaksun osuutta, ei siihen sisältyviä materiaaleja, koneen kunnossapito- tms. maksuja. Omakustannekursseista, yksilö-sekä pienryhmäopetuksesta ei myönnetä alennuksia.

Poikkeustapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluun kurssin alkamispäivään mennessä tai ilmoittautuessasi jo alkaneille kursseille.

Työttömyysalennus 50 %

Työttömyys todistetaan Kelan tai työttömyyskassan edellisen kuukauden maksutositteella, te-toimiston sähköisellä oma-asiointi-lomakkeella tai työttömyys/lomautuspäätöksellä. Netissä ilmoittautuneen työtön-merkintä ei oikeuta alennukseen.
Todistuksen työttömyydestä voit lähettää myös sähköpostilla: kansalaisopisto.kurssimaksut@kuopio.fi

Opintosetelialennus

Alennus yli 63-vuotiaille sekä eläkeläisille ja maahanmuuttajille kursseista, joissa on merkintä Opintosetelialennus.

Opintosetelialennus lukuvuonna 2017-18:

5€ koko opiston alueella

1€ kudonnan päivämaksusta

Alle 63-vuotiaiden tulee todistaa oikeus alennukseen eläkekortilla

Maahanmuuttajilla tulee olla kotikuntaoikeus

Sisaralennus 50 %

Alle 16-vuotiaille sisaruksille alennus toisesta sisaruksesta lähtien. Yksi täysi kurssimaksu oikeuttaa muut sisarukset yhteen puolihintaiseen kurssiin, sisaralennus ei koske materiaalimaksuja. Edellyttää huoltajalta opistossa opiskelevien sisarusten nimien ilmoittamista asiakaspalveluun viimeistään kurssin alkamispäivänä.

Ilmoittautuessasi hyväksyt Ilmoittautumis- ja perumisehdot

kansalaisopisto_kynat
kansalaisopisto_katso_ajankohtaiset
kansalaisopisto_ota_yhteytta