Maksut ja alennukset

kuopion_kansalaisopisto_info_maksut_1
kansalaisopisto_kolmio

MAKSUT JA ALENNUKSET

kuopion_kansalaisopisto_info_maksut_2
kuopion_kansalaisopisto_info_maksut_3

MAKSUKÄYTÄNNÖT

Kurssilasku lähetetään kurssin alkamisen jälkeen ja siinä huomioidaan kurssin alkamispäivään mennessä todistetut alennukset. Yhden opetuskerran peruuntuminen ei oikeuta kurssimaksun palautukseen. Peruuntuneet opetuskerrat pyritään pitämään myöhemmin kauden aikana. Maksamattomista kurssimaksuista seuraa maksumuistutus (5 €), jonka jälkeen lasku siirtyy perintään. Maksun laiminlyöminen aiheuttaa opiskeluoikeuden menetyksen.

Kurssin läsnäololistassa oleva opiskelija, joka ei ole ilmoittautunut, oikeuttaa kansalaisopiston tekemään ilmoittautumisen ja asiakas on velvollinen maksamaan koko kurssimaksun.

TYÖNANTAJAN TYÖNTEKIJÄLLE MYÖNTÄMÄT TYÖSUHDE-EDUT

Etu on henkilökohtainen.

Voit maksaa työsuhde-edulla kurssimaksun kurssin alkamispäivään asti asiakaspalvelupisteissä. Poikkeustapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluun kurssin alkamispäivään mennessä tai ilmoittautuessasi jo alkaneille kursseille.

Maksuvälineenä käyvät

  • Smartum liikunta-, liikunta kulttuuri-seteli sekä Smartum-kortti
  • Virikeseteli, Ticket Virike M&B-kortti, Ticket Duo-kortti, Edenred-kortti, Mobiilimaksu (Edenred)
  • Tyky, Tyky+ -seteli, Tyky –Online (RJ-Kuntoiluseteli Oy)
  • ePassi
  • eazybreak

Mobiilimaksu (Edenred), eazybreak-, Tyky Online- ja ePassi-maksut voidaan ottaa vastaan myös puhelimitse.

Mobiili-, kortti- ja sähköisiä maksuja otetaan vastaan saman kalenterivuoden puolella kuin kurssi järjestetään.

Kevään kurssimaksuihin paperisia liikunta- ja kulttuuriseteleitä otetaan vastaan vko 47 alkaen. Seteleiden on oltava voimassa saman kalenterivuoden puolella kuin kurssi järjestetään.

Työsuhde-eduilla voi maksaa lukuvuosi 2018-2019 seuraavien ainealueiden kurssimaksuja
(ei materiaaleja tms.):
Ilmaisutaito ja  kirjallisuus , Kielet, Kuvataide, Kädentaidot, Kudonnan ohjaus, Liikunta, Tanssi, Liikunnan ja tanssin kertaliput,  Musiikki, Lapset ja aikuiset yhdessä kurssien aikuisen kurssimaksu.

ALENNUKSET

Alennukset ovat henkilökohtaisia ja edellyttävät alennusoikeuden todistamista/yhteydenottoa asiakaspalveluun jokaisen ilmoittautumisen yhteydessä viimeistään kurssin alkamispäivänä syksyllä ja keväällä. Tämän jälkeen alennuksia ei myönnetä. 1 alennus / kurssi.
Alennukset koskevat ainoastaan kurssimaksun osuutta, ei siihen sisältyviä materiaaleja, koneen kunnossapito- tms. maksuja. Omakustannekursseista, yksilö-sekä pienryhmäopetuksesta ei myönnetä alennuksia.

Poikkeustapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluun kurssin alkamispäivään mennessä tai ilmoittautuessasi jo alkaneille kursseille.

Työttömyysalennus 50 %

Työttömyys todistetaan Kelan tai työttömyyskassan edellisen kuukauden maksutositteella, te-toimiston sähköisellä oma-asiointi-lomakkeella tai työttömyys/lomautuspäätöksellä. Netissä ilmoittautuneen työtön-merkintä ei oikeuta alennukseen.
Todistuksen työttömyydestä voit lähettää myös sähköpostilla: kansalaisopisto.kurssimaksut@kuopio.fi

Opintosetelialennus 5 €/10€ ja 1 € kudonnan ohjauksen päivämaksusta

Alennuksen saa kursseista, joissa on merkintä Opintosetelialennus:

Yli 63-vuotiaat :alennus huomioidaan kurssimaksussa ilman alennusoikeuden todistamista automaattisesti

Alle 63-vuotiaat eläkeläiset: alennusoikeus on todistettava eläkekortilla

Maahanmuuttajat (kotikuntaoikeus): alennus huomioidaan kurssimaksussa ilman alennusoikeuden todistamista automaattisesti

Sisaralennus 50 %

Alle 16-vuotiaille sisaruksille alennus toisesta sisaruksesta lähtien. Yksi täysi kurssimaksu oikeuttaa muut sisarukset yhteen puolihintaiseen kurssiin, sisaralennus ei koske materiaalimaksuja. Edellyttää huoltajalta opistossa opiskelevien sisarusten nimien ilmoittamista asiakaspalveluun viimeistään kurssin alkamispäivänä.

Ilmoittautuessasi hyväksyt Ilmoittautumis- ja perumisehdot

kansalaisopisto_kynat
kansalaisopisto_katso_ajankohtaiset
kansalaisopisto_ota_yhteytta