Uutiset

Vietämme juhlaviikonloppua 7.-9.4.2017. Viikonloppuna kevätnäyttely täyttää Kuopiossa Puistokartanon ja lauantaina juhlitaan Musiikkikeskuksella.

Tervetuloa  juhlimaan kanssamme Musiikkikeskukselle sekä tutustumaan kevätnäyttelyyn!

Kuopion kansalaisopiston 100-vuotisjuhla
la 8.4.2017 klo 15-17.30
Kuopion Musiikkikeskus, konserttisali, Kuopionlahdenkatu 23,  KUOPIO
Huom. tilaisuus on varattu loppuun

Kevätnäyttely on avoinna:
7.- 9.4.2017 pe 14-18, la 10-14, su 10-16
Puistokartano,  Puistokatu 20, Kuopio
Cafe Puistokartano avoinna näyttelyn aikana.
Kuopion kansalaisopiston monipuolinen kevätnäyttely esittelee satojen harrastajien oppimisen tuloksia, taitoa sekä tekemisen iloa.
Esillä on kuvataidetta ja käsitöitä lapsilta ja aikuisilta. Näyttelyssä on esillä myös maaseutualueiden käsitöitä, Karttulan Airakselasta ja Syvänniemeltä sekä Vehmersalmelta. Lisäksi opettajat järjestävät myyjäiset, joissa he myyvät valmistamiaan tuotteita. Pitkin kevättä on myös runsaasti muita näyttelyjä ja tapahtumia. Vapaa pääsy, tervetuloa!

 

Viikonlopun tapahtumavinkit!
Hei, tässä sinulle menovinkkejä viikonlopuksi. – Kuopion kansalaisopiston kevätnäyttelyt Vehmersalmen lähikirjasto 25.4. saakka. -Kuopion kansalaisopiston kevätnäyttely Tuusniemellä Turulan koulukeskuksessa lauantaista
Lue lisää
Teatteriproduktiosta tuli Supernaiivi! Blogissa tunnelmia näytelmäproduktiosta, jossa opiskelijat ovat muuttuneet näyttelijöiksi.
Lue blogista, miten Teatteriproduktiosta tuli Supernaiivi! ”Koko talven valmisteilla ollut kansalaisopiston näytelmäproduktio on jo loppusuoralla. Opiskelijat ovat muuttuneet näyttelijöiksi ohjaaja
Lue lisää
Vanhakin voi oppia: kuinka luoda opiskelumahdollisuuksia ikääntyville? Lue Kansalaisopistojen liiton blogista Kuopion kuulumisia ja opiskelijoiden mietteitä aiheesta.
Kansalaisopistojen liiton blogissa Vanhakin voi oppia: kuinka luoda opiskelumahdollisuuksia ikääntyville? Mariitta Tolonen  toteaa  ”Kansalaisopisto on paikka, jossa voi irrottautua arjesta,
Lue lisää
Tällä viikolla tapahtuu. Tule mukaan näyttelyihin, konsertteihin ja esityksiin. Katso vinkit tästä ja seuraa tapahtumia myös Facebookissa.
Katso kaikki kevään tapahtumat, klik Seuraa tapahtumia Facebookissa ja saat aina tulevasta tapahtumasta muistutusilmoituksen. Näyttelyt: Vehmersalmi: 29.3.-25.4.2017 ma, ke 13-19, ti,
Lue lisää
Toivotamme kaikille hyvää pääsiäistä!
Pääsiäistervehdys
Lue lisää
Poikkeus Kurssilaskutuksen aukioloajoissa 13.4.
Kiirastorstaina 13.4. kurssilaskutus palvelee klo 8-10.
Lue lisää